Select Page

Min Mission:

Jeg har et ønske om, at hjælpe dig igennem en livsstilsændring, som vil give dig permanente resultater. Det skal være slut med kur, diet, slankepiller og benhård madplan. I stedet skal kræfterne bruges på, at finde en balance imellem, hvad du godt kan lide, og hvad der er sundt og nærende. Der skal sigtes imod en løsning for livet, ikke imod en her og nu løsning. Det er hvad livsstilsændring handler om. Et nyt og bedre dig, et fuldt og givtigt liv som er sundt hele vejen igennem.

Med mig som guide bliver du ikke låst fast i en kedelig og striks diet. I stedet finder vi sammen frem til gode råvarer, som du kan se dig selv lave spændende og indbydende retter ud fra. Du vil være den, der skal tage de store beslutninger, og det vil være dig, som bestemmer, hvilke retter du vil spise. Der vil ingen tvang være fra min side. Du vil selv være i føresædet for, hvordan din livsstilsændring skal finde sted. Jeg er her for, at guide dig på vej, og for at du får det rigtige tilløb. Det handler om små ændringer, som du kan foretage stille og roligt og i dit eget tempo.

I forbindelse med min øget interesse for et sundere liv har jeg taget en del forskellige uddannelser og kurser. Disse har været med til, at give mig viden og redskaber til, at kunne hjælpe andre igennem samme forvandling som mig.

I min vejledning gør jeg kun brug af viden fra evidensbaseret undersøgelser. Jeg holder mig løbende opdateret med sidste nye viden, og deltager i kurser og uddannelser, hvor det er relevant.

Nedenfor er der links til nogle af de uddannelser og kurser jeg har taget, hvis du gerne vil vide mere om, hvad de indeholder.

Johnny Bremer - Livsstilscoach

Johnny Bremer – 6950 Ringkøbing

EGF.nu

Virksomheden har modtaget økonomisk støtte fra EGF – Den Europæiske Globaliseringsfond  – til opstart af virksomheden.